Agenas team

07.05.2023 - MOTOTOUR 2023 Javorník

6. května 2023 se uskutečnil v Javorníku již 27. ročník Srazu historických automobilů a motocyklů, který každoročně pořádá ÚAMK Veterán klub Javorník. 

Srazu historickým automobilů a motocyklů se AGENAS TEAM autoklub v AČR Javorník pravidelně zúčastňuje. Účastníci a diváci MOTOTOUR si tak mohli truck trialový závodní vůz posádky autoklubu, ROSS VIZA 330 4x4, prohlédnout a seznámit se s výsledky posádky autoklubu v závodech Mezinárodního mistrovství České republiky, kterého se posádka autoklubu účastní.

Součástí MOTOTOUR je již tradičně, kromě výstavy historických automobilů, motocyklů a traktorů, orientační rallye okolím Javorníku. 


Orientační rallye odstartovala starostka města Javorník Mgr. Irena Karešová


Za autoklub se MOTOTOUR zúčastnili předseda autoklubu Oldřich Janků (vlevo)
a pilot závodního vozu Tomáš Janků.

AGENAST TEAM autoklub v AČR Javorník připravil pro účastníky a diváky MOTOTOUR slosovací soutěž o vstupenky na VELKOU CENU MOHELNICE TRUCK TRIAL 2023, závodu Mezinárodního mistrovství České republiky v truck trialu, kterého je javornický autoklub spolupořadatelem. Soutěže se zúčastnilo přes dvacet účastníků a díváků, z nichž byli vylosováni tři výherci, kteří kromně vstupenek obdrželi i upomínkové předměty, Z těchto třech výherců byl vylosován hlavní výherce, který navíc získal voucher na vyhlídkový let vrtulníkem nad závodištěm VELKÉ CENY MOHELNICE TRUCK TRIAL v době konání závodu.


Hlavní výherci vyhlídkového letu vrtulníkem

Fotogalerii z 27. ročníku MOTOTOUR 2023 naleznete zde.


 

Copyright © 2010 AGENAS TEAM, autoklub v AČR
Webdesign: CUBE visioin